mandag, juni 11, 2007

Rød...

Efter min famøse firmatur hvor jeg brugte lørdag formiddag til at spille korket og kube på en græsplæne ved Hotel Marienlyst lige ned til Øresund i bagende sol, har jeg fået de rødeste solskoldede skuldre. Men jeg kan kun takke mig selv, for solcremen lå derhjemme - hvor dum kan man være.

Derfor har jeg holdt mig i skyggen både søndag og mandag mens Jonas har boltret sig i badebassin'et i vores lille have. I dag har Elias også været i vandet og han nød det lige så meget som sin storebror. De er nu søde når de sådan sidder der og plasker. Desværre er der kun billeder af dem på mobilen, for kameraet havde forputtet sig.

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Klokken 19:30 , Blogger Trine sagde...

Æv, bæv, hvor træls! Personligt går jeg ingen steder uden faktor mindst 15 og holder helst siesta mellem 12 og 15, når det har været allermest varmt. Det kan så selvfølgelig også ses på min kulør, som stadig er HVID!

Det med badebassinet lyder fristende. Os uden "have", har trukket børnenes badekar ud på altanen, hvor de har boltret sig. Og så har der også været en vandsprinkler nede i vores have til stor glæde for især Anders.

Skal vi snart ses? Er ked af, at jeg ikke vidste, at I også kom til fest i Randers, så havde vi også været med.

 

Send en kommentar

<< Startside