tirsdag, august 28, 2007

Marie

Vi har i 3 år haft en skøn sort huskat der bærer navnet Marie. Vi fik hende fra Kattens Værn da Jonas var 9 mdr. og hele familien elsker den kat. Da Jonas var lille var hun mild og fredelig, og hun har været præcist lige så mild nu hvor det har været Elias der er kravlet rundt efter hende, og har hevet hende i halen eller prikket hende i maven eller øjnene. En rigtig familiekat.

Nu har Marie fået en ny familie. Skæbnen har nemlig villet at Lars gennem de sidste par år, har udviklet katteallergi, og inden det blev alt for slemt, blev vi nødt til at finde et nyt hjem til Marie. Det har været en svær beslutning som har taget næsten 1 år at komme frem til, men nu har hun fået et nyt dejligt hjem i det jyske.

Vi har været så heldige at Morten's forældre gerne ville have kat igen, og derfor bor Marie nu i Gjessø i en dejlig villa med stor have hvor hun kan boltre sig og fange fugle til hendes nye mor.

Det varer uden tvivl lidt tid, inden jeg vænner mig til at hun ikke mere skal med mig iseng om aftenen, eller at hun står og mijauer når vi vågner og hun vil have mad.


Jonas og Marie

1 kommentarer:

Klokken 20:51 , Blogger Trine sagde ...

Håber, at det gik godt med at aflevere Marie, og at ungerne tog det pænt. Det må være mærkeligt at komme hjem, og så er hun der bare ikke...

 

Send en kommentar

<< Startside